Poartă Rapidă Industrială Tip Rulou EFA-SRT® EC

Ușa industrială de mare viteză EFA-SRT® EC (Easy Clean) dezvoltată pentru industria alimentară 

  • Ușor de curățat 
  • Instalare economicoasă din punctul de vedere al spațiului ocupat 
  • Raport calitate/preț excepțional 
  • Fabricare din oțel inoxidabil 
  • Viteză de deschidere de până la 2,0 m / sec 
  • Viteză de închidere de până la 0,75 m / sec 
  • Proiectat pentru 150.000 de cicluri de deschidere 
  • Dimensiuni standard max. L = 3.500mm x Î = 3.750mm

Poartă industrială concepută pentru utilizare în industria alimentară

Poarta rapidă tip rulou igienică

Dezvoltarea acestei porți industriale a avut loc în strânsă cooperare cu industria alimentară. EFA-SRT® EC este optimizat pentru zonele cu cele mai înalte cerințe de igienă (de exemplu, sectorul alimentar).

Principiul EC (Easy Clean) - suprafața ușor de curățat

Întreaga structură a porții este realizată din oțel inoxidabil. Cortina elastică respectă reglementările HACCP și FDA. EFA-SRT® EC este potrivit pentru locuri mici de instalare. Zăvoarele carcasei pot fi ușor deschise și pliate pentru curățare. Întregul interior este accesibil cu jet de aburi.

Acesta este EFAFLEX Easy Clean!

Mai ușor de curățat

Capacul tamburului porții este înclinat pentru a permite lichidelor să se scurgă și să nu picure pe calea de desfășurare sau pe alimente. Aceste capace sunt ușor de rotit. Acest lucru face ca părțile inferioare să fie ușor de curățat și tamburul de înfășurare în sine să fie ușor accesibil.

Soluții igienice

Structura EFA-SRT® EC a fost gândită până în cele mai mici detalii. Compensarea greutății prin contragreutăți este protejată împotriva coroziunii printr-un strat special. Componentele electrice și electronice ale microprocesoarelor și convertizoarelor de frecvență sunt adăpostite într-un cutie de comandă - clasă de protecție V2A, IP 65.

Sisteme de siguranță

Protecție împotriva coliziunilor în lumea porților industriale?

Da! Cu inovația EFAFLEX!
90% din loviturile care apar au loc în partea inferioară a porților industriale. Pentru a evita coliziunile în prealabil, EFAFLEX a dezvoltat soluția grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG® testată TÜV. Sistemul se auto-monitorizează. Protecție încorporată direct în ghidajele laterale a porții. EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă sau nici nu începe.

Tehnologie laser unică – siguranță mai mare

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10×10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață – siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0