Poarta rapidă tip spirală EFAFLEX este clasica gamei

Ușă rapidă tip spirală de mare viteză EFA-SST® ECO

  • Lamele din aluminiu sau oțel EFA-THERM® cu izolație termică din spumă PU fără CFC
  • Coeficient de transfer de căldură de până la 0,66 W / m²K
  • Viteză de deschidere de până la 1 m / sec
  • Viteză de închidere de până la 1,0 m / sec
  • Capacitate remarcabilă de rezistență la vânt
  • Grilajul luminos cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic anti-spargere sunt disponibile pentru Premium EFA-SST. Aruncați o privire la modelele Premium EFA-SST
  • Opțional: EFA-SmartConnect® EFAFLEX IOT
  • Proiectat pentru 200.000 de cicluri de deschidere
  • Dimensiuni standard max. L = 6000mm x Î = 6000mm

Noua generație de porți tip spirală

Creșterea prețurilor la energie a determinat compania germană EFAFLEX, producător de porți de mare viteză, să își regândească gama de porți spiralate de mare viteză. Proiectarea parametrilor tehnici a îmbunătățit proprietățile fizice ale panourilor ușilor, prin optimizarea funcționalității, ușile îndeplinesc cele mai noi cerințe tehnologice pentru închiderea clădirilor industriale și comerciale.

Lamele EFA-THERM® proiectate pentru viitor

Cele mai rapide porți industriale din lume sunt fabricate acum cu lamele EFA-THERM® din aluminiu sau oțel fără punte de căldură și izolație termică din spumă PU fără CFC. Lamelele pot fi comandate cu o grosime a panoului de 40, 60, 80 sau 100 mm, pe baza căreia se poate realiza o izolare termică între 0,7 și 1,4 W / m²K. Lamelele termoizolante EFA-THERM® sunt standard pe ușile EFA-SST®. Noua foaie a ușii este robustă, durabilă, izolată termic și fonic. Dacă este necesar, panourile ușilor pot fi înlocuite cu lamele din sticlă acrilică transparentă EFA-CLEAR®.

Izolare fonică și termică excelentă

Soluție eficientă din punct de vedere energetic - durabilitate excepțională

Pentru sectoarele industriale, logistice și comerciale, parametrii energetici ai clădirilor sunt un factor de cost de bază, costurile afectează prețul produselor și serviciilor și, prin acestea, competitivitatea și poziția pe piață a companiilor. Viteza rapidă de deschidere și închidere a porților spirale de mare viteză EFAFLEX mărește eficiența energetică a clădirilor și a holurilor prin reducerea fluxului de aer între cele două spații. Lamelele EFA-THERM® fără punte termică reduc și mai mult costurile de energie.

Design unic

Găsiți poarta industrială care se potrivește cel mai bine designului clădirii și imaginii companiei. În plus față de stratul de aluminiu standard, lamelele și piesele din oțel ale ușii pot fi comandate în culori standard RAL la cerere. Astfel, poarta industrială de mare viteză poate fi perfect adaptată din punct de vedere arhitectural la orice fațadă, chiar și cu culoarea companiei dvs., asigurând un aspect care reprezintă compania.

Proiectați-vă propria poartă industrială

Rulează videoul

O premieră mondială este EFA-SST® cu panoul ușii autoreparabile

Rapid și sigur

Dacă apare o coliziune, poarta dvs. va funcționa în continuare. Poarta industrială de mare viteză PREMIUM EFA-SST este echipată cu un sistem Active Crash System (ACS), care efectuează autorepararea în câteva secunde. Dispozitivul inteligent de siguranță efectuează o întoarcere complet automată, supravegheată electronic, a panoului ușii la șină după o coliziune. Această combinație unică de foaie de ușă fixă, ​​dezvoltată de EFAFLEX, și sistem activ de protecție la impact, EFA-ACS®, protejează ușa de întreruperi și reparații.

Sistemul activ de protecție împotriva accidentelor este disponibil în versiunea Premium EFA-SST®.

Vedeti aici modelele Premium EFA-SST®.

Ghidare perfectă al foii de ușă

Ghidare perfectă al foii de ușă

Conceptul de bază bine dovedit al porților EFAFLEX este imbatabil! Punct de pivotare și centru de greutate: foaia ușii nu se infășoară pe o singură axă, ci în ghidajul spiralat economicos din punctul de vedere al spațiului ocupat, menținându-se separat. Ușile de mare viteză din seria EFAFLEX S rulează silențios și fără uzură datorită spiralei. Alte principii mecanice doar se apropie de această soluție, o soluție care face față provocării operării de zi cu zi fără probleme.

Posibilitatea proiectării inclusiv ca spirală ovală sau low header

EFAFLEX vă oferă uși de mare viteză în diferite modele. Spirala circulară standard garantează cea mai rapidă deschidere sau închidere. Cu toate acestea, dacă există prea puțin spațiu pentru instalarea porții, vă recomandăm cele două soluții de economisire a spațiului din seria S, spirala ovală și low header.

Echipamente de siguranță

Pentru o siguranță absolută

Pentru a preveni coliziunile în prealabil în zona inferioară a porții, unde se produc aproape 90% din coliziuni, utilizarea grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG®, testată TÜV, oferă o soluție. Sistemul se auto-monitorizează complet. Sistemul de protecție EFAFLEX încorporată direct în ghidajele laterale ale porții, EFA-TLG®, monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă, sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt perdeaua de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic al ușii rezistent la efracție.

Sisteme unice - pentru mai multă siguranță

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10x10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață - siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0