EFAFLEX - mentenanță

Mentenanță și service

Suportul tehnic al producătorului german EFAFLEX, pregătirea continuă al specialiștilor noștri și utilizarea pieselor originale sunt elementele de bază al serviciilor excepționale de întreținere și service.

În cazul în care se defectează poarta industrială, High Speed Doors S.R.L. va răspunde în cel mai scurt timp oricărei cereri de reparație.

EFAFLEX – avantaj tehnologic fără compromisuri!

Compania germană EFAFLEX își testează în mod regulat ușile industriale de mare viteză din 2005 de către IFT, un laborator de testare german acreditat internațional, pentru durabilitate și performanță. În cel mai recent raport de testare, ușile industriale de mare viteză EFA-SST®, EFA-STT® și EFA-SFT® EFAFLEX au primit evaluări excelente pentru durabilitate și performanță după finalizarea cu succes a peste un milion de cicluri de deschidere și închidere.

Plan de reconstrucție sau investiție ad-hoc: EFAFLEX de la proiectare la construcție

High Speed Doors S.R.L. stă la dispoziția clienților cu sfaturi profesionale, calcule individuale și termene scurte. Bazându-ne pe mulți ani de experiență profesională și cunoștințele noastre în cele mai serioase domenii ale industriei și logisticii din România, suntem bucuroși să vă ajutăm în întregul proces de planificare, stabilire a prețurilor și construcție.

  • Dacă firma dumneavoastră are un plan de reconstrucție, un buget de reconstrucție, adică, la firma dumneavoastră, reconstrucția clădirilor industriale și înlocuirea porților industriale sunt planificate;
  • Dacă, din cauza unui eveniment neașteptat, doriți să înlocuiți porțile industriale cu o investiție ad-hoc;

Planificați cu noi, înlocuiți-vă poarta industrială existentă, cu o poartă rapidă EFAFLEX modernă, eficientă din punct de vedere energetic! Ne asumăm înlocuirea completă a porților industriale, de la proiectare până la construcție!

Contact EFAFLEX

Bogdan Axinte

Sales Manager București, Oltenia, Muntenia, Moldova, Dobrogea

+40 733 085 037

bogdan.axinte@efaflexromania.ro   

Caius Condrache  

Sales Manager Banat, Transilvania

+40 740 669 881

 caius.condrache@efaflexromania.ro