Lamele panoramice acrilice - pentru mai multă lumină

  Poarta turbo EFA-STT®

  • Exclusiv la noi (!) Proiectare rezistentă la impact, chiar și în cazul foilor metalice sau acrilice ale ușilor
  • Până la 70% din foaia ușii constă din lamele acrilice transparente
  • Închidere aproape ermetică
  • Poate fi folosit și ca paravânt
  • Viteză de deschidere de până la 2,5 m / sec
  • Viteză de închidere de până la 0,75 m / sec
  • Proiectat pentru 200.000 de cicluri de deschidere
  • Dimensiuni standard max. L = 4.000mm x Î = 5.000mm

Poartă translucidă

Cu lamele panoramice acrilice, panoul ușii EFA-STT® este transparent până la 70% - datorită acestui aspect, EFA-STT® este o ușă rapidă unică în întreaga lume: robustă, dar aproape transparentă.

Avantaje care sunt vizibile imediat pentru toată lumea

În cazurile în care este esențial să puteți vedea cealaltă parte înainte de a trece prin poartă sau este nevoie de lumină suplimentară în interiorul facilității, această poartă este o soluție excelentă. Prin utilizarea acesteia, puteți evita accidentele și accelera procesele de transport. Foaia transparentă a ușii oferă un aspect deosebit, elegant clădirilor industriale. Foaia ușii EFA-STT® se înfășoară într-o spirală - astfel încât straturile nu intră în contact. Datorită acestui fapt, lamelele transparente asigură vizibilitate, fără zgârieturi, chiar și după mulți ani.

Ghidare perfectă a foii ușii

Ghidare perfectă a foii ușii

Copiat de o mie de ori - dar totuși, încă primul! Foaia ușii nu se rulează pe un tambur, ci în spirala EFAFLEX patentată, economicoasă din punctul de vedere al spațiului ocupat. Elementele foii ușii nu sunt niciodată în contact unul cu celălalt. Acest principiu de funcționare oferă beneficii unice utilizatorului: doar acest concept unic combină cea mai mare viteză de deschidere, durată lungă de viață și eficiență. Datorită spiralei, poarta este silențioasă și fără uzură - își păstrează ani de zile aspectul nou, fără uzură.

Doar la EFAFLEX! Protecție la impact pentru orice tip de panou de ușă!

Poarta industriala rezistentă la vânt - închidere perfectă

Soluție excelentă pentru spații care necesită porți rezistente la vânt

Utilizarea porților rezistente la vânt este esențială în clădiri precum halele auto. Lamelele transparente ale EFA-STT® lasă multă lumină prin zonele de operare. Acestea oferă vizibilitate liberă, creând mai mult spațiu, permițând vizibilitatea între încăperi chiar și atunci când porțile sunt închise.

Poarta universală

Poate fi folosit în mod universal

EFA-STT® este un tip de ușă rapidă industrială care poate fi utilizat în aproape toate sectoarele industriale și comerciale. Caracteristicile produsului, aspectul modern, transparent, viteza de deschidere rapidă și dimensiunile de instalare, o face adecvată pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații.

Design unic - creați-vă propria poartă industrială.

Lamelele EFA-STT® conferă porților un aspect unic. Această poartă de mare viteză poate fi utilizată pentru a satisface orice nevoi de utilizare. În mod standard, toate lamelele transparente ale ușii turbo EFA-STT® sunt fabricate din acril translucid fără PVC. Se poate realiza cu orice combinație de lamele vopsite în gri, dacă se dorește. Se poate alege, opțional, și o lamelă optică translucidă care transmite lumina în timp ce protejează împotriva privirilor nedorite.

Echipamente de siguranță

Protecție împotriva coliziunilor în lumea porților industriale?

Da! Cu tehnologia EFAFLEX!
90% din loviturile care apar au loc în partea inferioară a porților industriale. Pentru a evita coliziunile în prealabil, EFAFLEX a dezvoltat soluția grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG® testată TÜV. Sistemul se auto-monitorizează. Protecțiea încorporată direct în ghidajele laterale, EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă sau nici nu începe. Grilajul luminos cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic anti-efracție ale ușii sunt accesorii standard pe ușa rapidă PREMIUM EFA-STT® .

Tehnologie laser unică - siguranță mai mare

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10x10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață - siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă. Comandați EFA-SCAN® pentru poarta dvs. EFAFLEX nouă sau deja existentă.

Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0