AVANTAJELE PORȚILOR RAPIDE

Viteză foarte mare

EFAFLEX produce cea mai rapidă poartă industrială din lume. Viteza porții tip spirală EFA-SST® este de: deschidere până la 2 m / sec, închidere până la 1,0 m / sec. Cu această viteză, crește eficiența energetică a clădirilor, împiedicând schimbul de aer între două spații.

Durată mare de viață

Ușile industriale de mare viteză EFAFLEX au până la 250.000 de cicluri de deschidere datorită tehnologiei spiralate brevetate EFAFLEX. Asta înseamnă mai mult de 680 (!) de cicluri de deschidere și de închidere pe zi în decursul unui an. Durata lungă de viață este cuplată cu o necesitate de întreținere redusă, ceea ce o face cea mai fiabilă poartă industrială pentru utilizatori.

Economisire

Porțile industriale de mare viteză EFAFLEX măresc eficiența companiilor și contribuie la funcționarea eficientă din punct de vedere energetic. Vitezele mari de deschidere reduc timpul de așteptare, accelerând procesele întreprinderii.

Avantaj tehnologic

De la înființarea sa în 1974, EFAFLEX s-a angajat exclusiv în producția de porți industriale. Compania germană este dedicată propriei cercetări și dezvoltări. Această determinare și perseverență a născut nenumărate inovații, iar prin brevetarea acestora, compania își menține statutul de lider de piață. Mii de brevete EFAFLEX sunt folosite pentru fabricarea porților industriale de mare viteză.

Eficiență energetică

Ușile industriale de mare viteză EFAFLEX EFA-SST® sunt fabricate cu lamele EFA-THERM® din aluminiu sau oțel, fără punte termică, cu izolație termică din spumă PU fără CFC. Se realizează astfel un coeficient de transfer termic de până la 0,74 W/m²K, în funcție de dimensiunea ușii. Eficiența energetică este primordială pentru toate ușile industriale fabricate de EFAFLEX.

Siguranță

Cu grilajul luminos EFA-TLG® și scanerul laser EFA-SCAN®, EFAFLEX oferă două dispozitive de siguranță de neegalat pentru porțile EFAFLEX.

Serviciu clienți

Toți angajații EFAFLEX, de la producție la service, participă la traininguri la fabrică, pentru a asigura un nivel ridicat de cunoștințe și punere în practică a tot ce înseamnă inovații și dezvoltări Efaflex.

Global Player

De la înființarea sa în 1974, EFAFLEX s-a bucurat de o creștere rapidă. Din 1994, este prezent pe cinci continente, în peste 50 de țări, cu gama sa de porți industriale. Compania germană EFAFLEX are în prezent 1.200 de angajați în întreaga lume. În orice parte a lumii, dacă cumpărați o poartă rapidă EFAFLEX, veți fi în posesia unei arte inginerești inovatoare.