Poartă izolată de mare viteză, economicoasă

Poarta tip spirală EFA-SST® Essential 

  • Izolare fonică și termică excelentă
  • Rezistență la vânt clasa 2 – 4 
  • Proiectat pentru 100.000 de cicluri de operare 
  • Pentru utilizare în exterior și interior 
  • Viteză de până la 0,5 m / s 
  • Dimensiune standard max. L = 4.500mm x Î = 5.000mm

EFAFLEX EFA-SST® Essential este o poartă eficientă, sigură și rapidă

Ușa spirală EFA-SST® Essential de mare viteză facilitează trecerea de la un sistem tradițional de uși la o ușă spirală EFAFLEX. Datorită cerințelor de spațiu reduse, SST® Essential este o soluție potrivită chiar și pentru opțiuni de instalare mai grele. În același timp, oferim o poartă eficientă și fiabilă de mare viteză, care contribuie la optimizarea proceselor de afaceri, asta însemnând economii de energie și costuri pe termen lung.

Fiabil și rapid

Tehnologia ingenioasă a ușii tip spirală EFAFLEX oferă utilizatorilor o ușă industrială compactă, de mare viteză. Structura omogenă oferă proprietăți mecanice remarcabile și viteză rapidă. Recomandăm acest tip celor care fac procese de afaceri cu o utilizare redusă a porților, doresc o poartă industrială de încredere, uitând de tipurile de poartă tradiționale.

Izolare fonică și termică

Calitate și rentabilitate

Energia, care este o parte majoră a costurilor, joacă astăzi un rol mai important decât oricând. La EFAFLEX, am creat cele mai rapide porți industriale din lume ca răspuns la creșterea prețurilor și la aprovizionarea incertă cu materii prime. Datorită vitezei rapide de deschidere și închidere, se pierde doar o cantitate mică de energie. Porțile EFA-SST® sunt standard cu lamele EFA-THERM® fără punte de căldură. Lamelele mai sus menționate măresc semnificativ izolația termică, reducând astfel costurile de energie. Utilizând ușile EFAFLEX de mare viteză, vă puteți reduce în mod eficient costurile de energie.

Design unic

Creați porți industriale unice care se potrivesc cel mai bine aspectului companiei dvs.! În plus față de stratul de aluminiu standard, părțile din oțel ale lamelelor și ale porții pot fi vopsite în aproape orice culoare RAL în funcție de cerințele clientului. Astfel, porțile noastre de mare viteză sunt perfect adaptate arhitectural la orice fațadă, pot fi vopsite în aceeași culoare cu clădirea, ceea ce conferă un aspect reprezentativ companiei dvs.

Echipamente de siguranță

Pentru o siguranță absolută

Pentru a preveni coliziunile în prealabil în zona inferioară a porții, unde se produc aproape 90% din coliziuni, utilizarea grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG®, testată TÜV, oferă o soluție. Sistemul se auto-monitorizează complet. Sistemul de protecție EFAFLEX încorporată direct în ghidajele laterale ale porții, EFA-TLG®, monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă, sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt perdeaua de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic al ușii rezistent la efracție.

Sisteme unice - pentru mai multă siguranță

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10x10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață - siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0