EFA-SRT® ST ușă tip rulou de mare viteză

    • Cu convertor de frecvență
    • Panou comandă pe cadrul porții
    • Protecție la coliziune ca echipare standard
    • Viteză de deschidere de până la 2,0 m/s, viteză de închidere de până la 0,75 m/s
    • Proiectat pentru 150.000 de cicluri de operare
    • Dimensiune standard max. L = 4.500mm x Î = 5.000mm

Inovativ și sigur

Sistemul patentat EFA Soft Touch de la EFAFLEX îndeplinește toate cerințele: stabilitatea foii ușii nu este afectată de curenți sau diferențe de presiune, ușa funcționează rapid și poate fi ușor deschisă manual, dacă este necesar. Asigură protecție împotriva coliziunilor și protecția operatorului. Această tehnologie inovatoare combină tensiunea foii ușii, compensarea greutății și protecția împotriva accidentelor într-un singur sistem integrat. Spre deosebire de alte modele, conectorii de prindere independenți ai EFA-SRT® Soft Touch se cuplează atunci când se atinge poziția finală inferioară. Acest lucru face ca funcționarea și longevitatea să fie absolut sigure. Recomandat pentru zonele în care este necesar accesul frecvent al personalului.

În cazul unei coliziuni, se declanșează mecanismul de auto-reparare

Poarta este echipată cu o nouă protecție la impact. Muchia de închidere flexibilă asigură o siguranță excelentă în timpul funcționării. Dacă panoul ușii se lovește de un obiect sau o persoană, muchia de închidere se va îndoi cu ușurință în orice direcție - deci nu este necesară bandă de siguranță suplimentară. În cazul de mai sus, dacă deformarea depășește un anumit prag, conectorii de fixare din partea de jos a porții se vor elibera pentru a face poarta să iasă din șina de ghidare. Senzorii detectează evenimentele de mai sus și trimit un semnal de „coliziune” către panoul de comandă - poarta se oprește și se deschide imediat.

Rulează videoul

Elemente de siguranță EFA-SRT® Soft Touch

Echipamente de siguranță

Pentru o siguranță absolută

Pentru a preveni coliziunile în prealabil în zona inferioară a porții, unde se produc aproape 90% din coliziuni, utilizarea grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG®, testată TÜV, oferă o soluție. Sistemul se auto-monitorizează complet. Sistemul de protecție EFAFLEX încorporată direct în ghidajele laterale ale porții, EFA-TLG®, monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă, sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt perdeaua de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic al ușii rezistent la efracție.

Sisteme unice - pentru mai multă siguranță

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10x10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață - siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0