Cea mai rapidă poartă din lume

EFA-STR® ușa rapidă-turbo-rulou

 
  • Viteză de deschidere de până la 4,0 m/sec
  • Viteză de închidere de până la 1,0 m/sec
  • Poarta cu cea mai mare rezistență la vânt
  • Opțional EFA-ACS® panou de ușă autoreparabil
  • Cu dispozitive de siguranță – opțional
  • Proiectat pentru 250.000 de cicluri de deschidere
  • Dimensiuni standard max. L = 7.000mm x Î = 6.000mm

Cea mai rapidă poartă din lume

Datorită tehnologiei spirale brevetate, EFA-STR® se deschide cu o viteză incredibilă de până la 4 m / sec; acesta este un record mondial! Utilizarea EFA-STR® face procesul logistic mai rapid și mai eficient. Cea mai rapidă poartă EFAFLEX, o combinație între un ghidaj spiralat al ușii și o foaie flexibilă a ușii, garantează un trafic optim!

Rezistență foarte mare și stabilitate extremă

Nu numai că EFA-STR® este incredibil de rapid, ci necesită și o întreținere redusă, este rezistent și extrem de stabil. Panoul flexibil al ușii ghidat lateral este deplasat în sus și în jos cu ajutorul motorului. Foaia ușii nu întâmpină rezistență. Este compusă din module cu 4 câmpuri interschimbabile individual. Profilele din aluminiu amplasate la 225 mm întăresc foaia ușii.

Ghidare perfectă a foii ușii

Ghidare perfectă a foii ușii

Copiat de o mie de ori - dar totuși, încă primul! Foaia ușii nu se rulează pe un tambur, ci în spirala EFAFLEX patentată, economicoasă din punctul de vedere al spațiului ocupat. Elementele foii ușii nu sunt niciodată în contact unul cu celălalt. Acest principiu de funcționare oferă beneficii unice utilizatorului: doar acest concept unic combină cea mai mare viteză de deschidere, durată lungă de viață și eficiență. Datorită spiralei, poarta este silențioasă și fără uzură - își păstrează ani de zile aspectul nou, fără uzură.

Foaie de ușă stabilă

Flexibil și stabil în același timp

Foaia ușii EFA-STR® este formată din mai multe secțiuni, care pot fi înlocuite individual. Această soluție reduce costurile de reparație și timpul de nefuncționare. Foaia ușii în sine este fabricată din țesătură poliesterică acoperită cu PVC. Profilele din aluminiu mențin secțiunile individuale la o distanță de 225 mm una de cealaltă, asigurând astfel o stabilitate adecvată. Datorită conexiunii unice a panourilor de ușă flexibile, întăririi prin profile din aluminiu și tehnologiei spiralate EFAFLEX, oferim o ușă industrială rapidă cu o durabilitate excelentă.

Creați un design care să se potrivească ideii dvs.!

Oferă companiei dvs. un aspect unic

Nu contează dacă este vorba de galben, roșu de avertizare, albastru puternic sau gri neutru. Puteți alege culoarea care se potrivește companiei dvs.: RAL 1021 galben, RAL 3000 roșu aprins, RAL 5002 albastru ultramarin, RAL 7035 gri deschis.

Echipamente de siguranță

Pentru siguranță absolută

Pentru a preveni coliziunile în prealabil în zona inferioară a porții, unde se produc aproape 90% din coliziuni, utilizarea grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG®, testată TÜV, oferă o soluție. Sistemul se auto-monitorizează complet. Sistemul de protecție EFAFLEX încorporată direct în ghidajele laterale ale porții, EFA-TLG®, monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă, sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt perdeaua de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic al ușii rezistent la efracție.

Sisteme unice - pentru mai multă siguranță

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10x10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață - siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0