Poartă interioară concepută pentru utilizare intensă

EFA-SRT® ECO ușă tip rulou de mare viteză 

  • Utilizare universală 
  • Capacitate mare de încărcare, tensionare constantă a porții
  • Rezistență la vânt 18 km/h
  • Opțional protecție împotriva coliziunilor 
  • Viteză de deschidere de până la 1,5 m / sec
  • Viteză de închidere de până la 0,75 m / sec 
  • Proiectat pentru 150.000 de cicluri de deschidere 
  • Dimensiuni standard max. L = 5.500mm x Î = 5.000mm

Utilizare industrială - poartă pentru stivuitoare

EFA-SRT® este o poartă tip rulou universală de mare capacitate. Nu este rezistentă la vânt. Poate fi folosită și ca poartă interioară sau, pe lângă alte porți industriale existente, ca poartă suplimentară de închidere a halei. Pentru toate deschiderile prin care stivuitoarele trec extrem de frecvent, poarta tip rulou de mare viteză EFAFLEX este o soluție excelentă.

Cerințe de spațiu de instalare reduse

Datorită structurii subțiri a carcasei, această ușă rulou de mare viteză poate fi instalată în deschideri cu spațiu de instalare redus și îngust. De asemenea, vă recomandăm poarta tip rulou EFA-SRT ECO pentru a înlocui porțile existente.

Alternative speciale pentru foaia ușii

Poate fi personalizată

Nu contează dacă este vorba de galben, roșu de avertizare, albastru puternic sau gri neutru. Când proiectați foaia ușii, puteți alege dintr-o multitudine de culori: RAL 1021 galben, RAL 2008 portocaliu-roșu deschis, RAL 3002 roșu carmin, RAL 5002 albastru ultramarin, RAL 6005 verde mușchi, RAL 7035 gri deschis, RAL 9016 alb.
În plus, este posibil să realizați o ușă tipărită personalizată. O poartă rulou, care este excelentă în scopuri de marketing.
Ferestrele transparente orizontale sau verticale pot fi așezate pe panoul ușii, facilitând detectarea traficului care se apropie în caz de treceri frecvente.

Plasați logo-ul companiei dvs., produsul premium sau serviciul dvs. pe ușă, prin imprimare!

Protecție împotriva impactelor EFA-EAS®

Siguranță fiabilă

La cerere, se poate echipa cu protecție la impact EFA-EAS® pentru poarta rulou de mare viteză. Acest dispozitiv de protecție previne deteriorarea profundă a foii de ușă în cazul unei coliziuni. În cazul unei coliziuni, modulul cel mai mic al foii ușii este împins imediat din ghidajele sale de pe ambele părți. Un senzor semnalizează acest lucru către comandă și oprește imediat mișcarea porții. Puteți utiliza un levier manual pentru a reașeza panoul ușii și placa de închidere. Poarta dvs. va fi gata de utilizare din nou în cel mai scurt timp.

Dacă totul ar fi atât de simplu

Cu echiparea EAS, puteți evita timpul nefuncțional neprofitabil, iar logistica dvs. va funcționa și mai eficient. În plus, dispozitivul de protecție reduce costurile de reparații. Alegeți EFA-EAS®; acest lucru vă poate economisi timp, bani și multă frustrare.

Echipamente de siguranță

Siguranță absolută

Desigur, ușile de mare viteză EFAFLEX vă garantează cel mai înalt standard în domeniul siguranței. În calitate de producător de frunte al ușilor de mare viteză, EFAFLEX este conștient de responsabilitatea sa! De aceea, trebuie să fim pionieri și în domeniul siguranței. Sistemele noastre vă oferă o siguranță semnificativ mai mare - atât pentru oameni, cât și pentru marfă și poarta în sine.

Sisteme unice - pentru mai multă siguranță

Nu doar porțile în sine răspund celor mai mari cerințe la EFAFLEX. Sistemele de siguranță asociate oferă, de asemenea, beneficii unice. EFA-SCAN®, cel mai recent brevet EFAFLEX, este primul scaner laser din lume care este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță.

Modulul EFA-SmartConnect® poate fi comandat pentru această poartă industrială EFAFLEX, astfel încât poarta dvs. industrială,conectată la rețea, va fi pregătită pentru Industrializarea 4.0!