Poarta de mare viteză pentru protejarea utilajelor EFA-SRT® MS 

  • Poate fi folosită ca panou de siguranță mobil, independent 
  • Foaie ușă flexibilă din PVC, transparentă 
  • Siguranță funcțională: clasificare »d« 
  • Viteză de deschidere de până la 1,8 m/s
  • Proiectat pentru 250.000 de cicluri de operare 
  • Maxim 7 cicluri pe minut 
  • Durată de viață: 12 ani

Poarta industrială de protecție al utilajelor, cu numeroase aplicații

EFA-SRT® MS este o poartă industrială de protecție al utilajelor, economicos din punctul de vedere al spațiului ocupat

Datorită designului său compact, care economisește spațiu, ușa tip rulou brevetată EFA-SRT® MS pentru protecția utilajelor poate fi utilizată și în spații mici. Benzile de avertizare sunt standard pe EFA-SRT® MS. Disponibil cu foaie de ușă complet transparentă; foaia ușii proiectată pentru utilizare intensă este stabilizată încrucișat și disponibilă într-o gamă largă de culori. Este, de asemenea, disponibil cu o foaie de ușă ignifugă și o fereastră transparentă UV. Toate panourile ușilor sunt potrivite pentru locurile în care se utilizează vopsea sau adeziv.

Tehnologia de închidere ale porții industriale tip rulou

Capacul transparent pentru întrerupătoarele de cursă de siguranță Cat. 4 / Pl »e« conform DIN EN ISO 13849-1 se poate detașa pentru reglare și înlocuire. Porțile EFA-SRT® MS sunt echipate cu un absolute encoder, pentru protecție suplimentară. Cu o multitudine de aplicații, această ușă interioară este unul dintre cele mai frecvent comandate tipuri de uși universale EFAFLEX de mare viteză.

Poarta sigură pentru protecția utilajelor

EFA-SRT® MS este o cortină de protecție de sine stătătoare, acționată electric, detașabilă, de separare, de etanșare conform DIN EN ISO 14120. Poate fi folosită ca sistem de siguranță personală, care împreună cu sistemul de control al utilajului oferă siguranță optimă pentru utilaje, echipamente și persoanele care lucrează la acestea în sectorul industrial și comercial. Întrerupătorul de limită acționează ca o unitate de oprire electrică între poartă și utilaje / echipamente. Tamburul și motorul sunt acoperite cu profile din tablă, care împiedică accesul neautorizat la mecanismul de funcționare al porții.

Chiar și în dimensiuni personalizate - poarta perfectă de protecție al utilajelor

Dimensiunea ușii poate fi configurată în lățime de la 600 mm la 6.000 mm și în înălțime de la 1.000 la 4.500 mm. Panoul flexibil al ușii este disponibil în mai multe modele și culori.

Controlul porții

Calitate ridicată – funcționare economică

Există benzi de siguranță pe marginile principale de închidere și se poate utiliza o barieră luminoasă de siguranță suplimentară. Poarta de protecție al utilajelor brevetată EFA-SRT® MS este cea mai sigură poartă industrială. Pe lângă calitatea înaltă, aceste porți industriale speciale de protecție al utilajelor au o durabilitate excepțională. Până la 250.000 de cicluri de deschidere într-un singur interval de întreținere.

Toate intr-unul

Unitatea de control a frecvenței de înaltă performanță și unitatea setată funcțional asigură împreună viteza mare a ciclurilor necesare proceselor de producție. Lipsa unui mecanism de compensare a greutății permite un cadru de ușă extrem de îngust, reducând în același timp semnificativ nevoia de întreținere și numărul de componente necesare. Datorită materialului transparent, comutatorul de limită de siguranță încorporat Cat.4 / Pl »e« este în mod clar vizibil. Datorită consolelor de podea opționale, poarta poate fi instalată ca un sistem independent, în timp ce solul neuniform este nivelat cu șuruburi. Bandă de contact de siguranță în muchia de închidere, combinată cu barieră luminoasă de siguranță, suplimentară. Ușă de protecție pentru utilaje EFA-SRT® MS, brevetată din motive de siguranță.
Modulul EFA-SmartConnect® poate fi comandat pentru această poartă industrială EFAFLEX, astfel încât poarta dvs. industrială,conectată la rețea, va fi pregătită pentru Industrializarea 4.0!