Bază de cunoștințe

EFA-SmartConnect®

Cu modulul inovator EFA-SmartConnect® IoT, principalul producător mondial de uși industriale de mare viteză, EFAFLEX, a creat o nouă dimensiune utilizării ușilor industriale. A creat o rețea inteligentă de porți industriale, intrând astfel în lumea Industrializării 4.0. Modulul permite servirea rapidă al partenerilor EFAFLEX. Permite monitorizarea de la distanță a porților, planificarea rentabilă a proceselor de întreținere printr-o rețea WLAN securizată sau modul GSM. A creat o aplicație ușor de utilizat, fără contact, pentru reglarea de la distanță și convenabilă a tuturor parametrilor. De acum înainte, utilizatorii pot atribui o serie de setări și funcții individuale ușilor industriale EFAFLEX. Odată ce sistemul este complet implementat, aplicația va putea prezice intervalele exacte de întreținere cu analiza datelor reale și va fi posibilă reducerea la minimum a defecțiunilor operaționale. Scopul nostru este să atingem o marjă operațională de 100%. Numeroase porți industriale echipate cu un sistem inteligent pot fi conectate în cadrul unei rețele și apoi funcționarea lor poate fi coordonată între ele. Numărul de porți care pot fi conectate poate fi crescut și prin operarea mai multor rețele în paralel.
EFAFLEX Smartconnect

EFA-TLG®

Grilaj luminos – siguranță absolută. Accidentele care au legătură cu porțile industriale pot fi acum evitate cu ușurință. Soluția este utilizarea grilajului luminos cu infraroșu EFA-TLG® testată de TÜV. Sistemul se automonitorizează, este instalat direct în ghidajele laterale ale porții într-o locație protejată. EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere al porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea luminoasă aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere se întrerupe imediat sau nici nu începe. Această tehnologie unică protejează personalul, poarta, vehiculele și marfa.

EFA-ACS

Active Crash System (ACS) este un proces automat de auto-reparare care acționează în câteva secunde de la o coliziune. În cazul unei coliziuni, dispozitivul inteligent de siguranță împinge spre exterior modulul cel mai de jos al canatului de ușă până la o înălțime de 100 cm pe ambele părți. Senzorii detectează coliziunea și ghidează ușa în sus până la poziția finală superioară într-o mișcare controlată. Foaia ușii se mișcă în sus cu o viteză redusă în timp ce trece prin dispozitivul de reașezare. Reașezarea corectă este verificată electronic și funcționarea automată repornește în timpul mișcării de închidere.

EFA-THERM®

Noile lamele cu pereți dubli EFA-THERM® sunt izolate termic. În funcție de grosimea lamelelor (EFA-THERM® 40, 60 și 80 mm), panourile ușilor ating valori excelente de izolare termică, până la 0,7 W/m²K. Pentru a îmbunătăți parametrii de termoizolație, etanșarea dintre lamelele individuale asigură o structură fără punți termice. Lamelele EFA-THERM® sunt standard pentru ușile rapide tip spirală EFA-SST®.

EFA-SCAN®

Filosofia companiei EFAFLEX este cercetarea și dezvoltarea permanentă. Inginerii noștri au dezvoltat sistemul EFA-SCAN®, un scanner laser pentru porți industriale. EFA-SCAN® îndeplinește funcțiile activatorului și al sistemului de siguranță, detectând o suprafață de 10 x 10 m în fața porții. Algoritmii complecși previn declanșarea în ploaie, zăpadă sau lumină străină. Acest lucru face ca EFA-SCAN® să fie potrivit și pentru instalare externă. Tehnologia inovatoare laser garantează o funcționare sigură și rapidă a porții.

EFA-TRONIC®

Controlul EFA-TRONIC®, găzduit într-o carcasă din policarbonat negru, se caracterizează prin cel mai înalt grad de funcționalitate, formă compactă și design modern! Durabilitatea, compatibilitatea deplină și rezerva de putere suficientă sunt cele mai importante caracteristici. 20 de intrări sunt disponibile ca standard, precum și noi funcții de siguranță și trei sisteme BUS. Echipamentul standard include un comutator principal, un comutator cu folie și un afișaj fluorescent cu vid cu afișarea funcțiilor și indicarea defecțiunilor. Ghidajul cablului este situat în carcasa porții (partea motorului) într-o locație protejată. Cutia de comandă este conformă CE conform directivelor DIN / EN și VDE / EMV.

Monitorizarea EFAFLEX

EFAFLEX oferă o gamă întreagă de sisteme diferite, astfel încât monitorizarea zonei din fața porților să poată fi adaptată la cerințele actuale. Acestea includ bucle de inducție, telecomenzi radio, sisteme opționale de infraroșu activ sau radar, precum și tehnologii inovatoare în care sistemele radar și infraroșu sunt combinate inteligent într-un singur sistem, profitând astfel de ambele tehnologii împreună. Contactați cu încredere colegii noștri din departamentul vânzări pentru orice tip de sistem personalizat.