Poartă Rapidă Industrială Tip Rulou Integrabilă În Procesele De Producție Și Logistică EFA-SRT® MTL

EFA-SRT® MTL – ușă rapidă tip rulou pentru logistică

  • Deosebit de potrivit pentru utilizare în spații înguste
  • Viteză de deschidere de pănă la 1,5 m/s
  • Viteză de închidere de până la 1,0 m/s
  • Proiectat pentru 250.000 de cicluri de deschidere
  • Dimensiuni max. L = 3.000 x Î = 3.000 mm

Porți de mare viteză pentru domeniul logisticii, transportului de materiale

Gamă largă de aplicații

Ușa industrială rapidă EFA-SRT® MTL nou dezvoltată poate fi utilizată în procese logistice intensive, în special pentru uz comercial și industrial, într-un spațiu închis protejat de vânt și/sau condiții meteorologice. Această poartă industrială tip rulou este special concepută pentru sectorul Material - Transport - Logistică (MTL). Este disponibilă chiar și cu aspect individual și dimensiuni individuale.

Control sigur și eficient

Poarta industrială EFA-SRT® MTL poate fi utilizată cu succes în intralogistica modernă. Pe baza locației de instalare, a constrângerilor de spațiu de instalare și a specificațiilor legate de proces, soluția potrivită poate fi găsită aici. Pentru o durată lungă de viață și o mișcare dinamică a porții, un convertor de frecvență este inclus ca echipare standard. Deschiderea de urgență, siguranța și sistemele generatoare de impulsuri pot fi utilizate pentru a crește siguranța. Pot fi utilizate și întrerupătoare de limită mecanice și/sau inductive (până la CAT. IV).

EFA-SRT® MTL - Proiectat pentru zone periculoase

O poartă industrială care oferă o soluție excepțională pentru zonele periculoase. De exemplu, în zonele complet închise persoanelor și rezervate exclusiv pentru manipularea materialelor, nu este necesară asigurarea unei protecții personale speciale pentru porțile MTL. Acest lucru se datorează faptului că funcționarea normală a porții împiedică circulația persoanelor, iar sistemul poate fi accesat numai de către personalul instruit pentru service și/sau inspecție.

Poarta industrială care restricționează intrarea persoanelor

Poarta împiedică intrarea în zona periculoasă. Este o soluție perfectă dacă în apropierea porții MTL operate sunt persoane care trebuie împiedicate să intre sau să ajungă în zone periculoase. În acest caz, modelele MTL pot fi echipate cu sisteme de protecție convenționale (ex. muchie de siguranță, barieră luminoasă sau grilaj luminos TLG), în plus, unitatea trebuie să fie echipată cu protecție împotriva defecțiunii motorului pentru a evita vătămările persoanelor. Exemplu de aplicare: se poate instala la capătul unui transportor cu role, în punctul în care produsul este transferat de pe echipamentul automat de manipulare a materialelor pe transpaletul acţionat manual.

Aplicație de securitate completă fără circulația persoanelor

Pentru utilizarea prevăzută numai pentru a preveni intrarea (fără mișcare personală). Elementul de capăt constă din plăci metalice fixe. Când se folosește elementul de mai sus, nu se poate utiliza perdea luminoasă. Opțional poate fi instalată barieră luminoasă.

Prelungire canatului ușii

Pentru utilizarea prevăzută numai pentru a preveni intrarea (fără mișcare personală) o extensie a canatului de ușă, configurabilă individual, permite aplicarea potrivită pentru diferite condiții. Prelungirea canatului de ușă este întărită cu profile din aluminiu. Când se folosește elementul de mai sus, nu se poate utiliza perdea luminoasă. Opțional poate fi instalată barieră luminoasă.

Gamă largă de configurații de motoare

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0