Poartă Rapidă Industrială Etanșă Tip Rulou Pentru Camere Curate EFA-SRT® CR

Porți speciale pentru camere curate

Ușă rapidă industrială pentru camere curate EFA-SRT® CR

  • Închidere aproape ermetică
  • Suprafață netedă – ușor de curățat
  • Potrivită pentru camere curate
  • Viteză de deschidere de până la 1,0 m / sec
  • Viteză de închidere de până la 0,5 m/sec
  • Până la 150.000 de cicluri de funcționare pe an
  • Dimensiuni standard max. L = 2.500 mm x Î = 3.000 mm

Seria CR cuprinde porți industriale proiectate pentru cerințele camerelor curate

Ușile pentru camere curate din seria EFAFLEX CR îndeplinesc toate cerințele speciale ale industriei alimentare și farmaceutice. Porțile rapide pentru camere curate au o structură de suprafață netedă și fără margini proeminente. Prin urmare, sunt ușor de curățat și depunerile de particule sunt excluse. Ușile pentru camere curate din seria CR sunt fabricate din material V2A. La fel ca toate ușile rapide EFAFLEX, ușile pentru camere curate EFAFLEX sunt durabile și cu necesitate de întreținere redusă datorită calității înalte. Cu toate acestea, cel mai important argument în favoarea porților pentru camere curate EFAFLEX este etanșeitatea acestora (care contribuie semnificativ la economisirea costurilor asociate cu camerele curate).

Poarta rapidă de înaltă calitate certificată pentru camere curate

Rapidă și rezistentă

Ușă industrială potrivită pentru camere curate, clasa 5 conform DIN EN ISO 14644. Proiectată pentru camere curate GMP pe baza metodei de instalare și etanșeității. EFA-SRT® CR Premium este, desigur, potrivit și pentru instalarea în alte clase de camere curate. Versiunea Premium CR a EFA-SRT®CR este închiderea ideală pentru spații cu diferite condiții de presiune. Deschiderea și închiderea rapidă sporesc economisirea în camerele curate, reducând semnificativ pierderile de aer.

Control EFA-TRONIC®

Panou de comandă EFA-TRONIC®

Controlul EFA-TRONIC®, găzduit într-o carcasă din policarbonat negru, se caracterizează prin cel mai înalt grad de funcționalitate, formă compactă și design modern! Durabilitatea, compatibilitatea deplină și rezerva de putere suficientă sunt cele mai importante caracteristici. 20 de intrări sunt disponibile ca standard, precum și noi funcții de siguranță și trei sisteme BUS. Echipamentul standard include un comutator principal, un comutator cu folie și un afișaj fluorescent cu vid cu afișarea funcțiilor și indicarea defecțiunilor. Ghidajul cablului este situat în carcasa porții (partea motorului) într-o locație protejată. Cutia de comandă este conformă CE conform directivelor DIN / EN și VDE / EMV.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Modulul EFA-SmartConnect® poate fi comandat pentru această poartă industrială EFAFLEX, astfel încât poarta dvs. industrială, conectată la rețea, va fi pregătită pentru Industrializarea 4.0!