Poartă Rapidă Industrială Tip Spirală Antiefracție EFA-SST® Secure

EFA-SST® Secure – ușă rapidă tip spirală 

  • Clasa de rezistență WK 4 conform DIN V ENV 1627-1630: 1999-04 
  • Tehnologie brevetată EFAFLEX 
  • Testare și certificare: ift Rosenheim 
  • Blocare automată la sfârșitul fiecărui proces de închidere 
  • Deschidere de urgență prin arcuri de tensionare 
  • Viteză de deschidere de până la 1,0 m / s 
  • Viteză de închidere de până la 0,6 m / s 
  • Proiectat pentru 250.000 de cicluri de operare 
  • Dimensiuni maxime L = 4.000 mm, Î = 5.000 mm

Cea mai sigură poartă industrială de mare viteză din lume

Nivel ridicat de protecție

Efracție, jaf și vandalism - din păcate, aceste infracțiuni sunt frecvente în epoca modernă. În general, spargerile și jafurile sunt bine organizate, planificate în prealabil și efectuate de rețele criminale care dețin instrumentele necesare pentru a sparge proprietatea și a fura bunurile valoroase. Pentru a preîntâmpina amenințările de mai sus, sunt adesea folosite sisteme de alarmă și detectare electronice, care pot complica procesele logistice sau pot încetini procesele de afaceri, limitând astfel semnificativ munca. Poarta tip spirală antiefracție EFAFLEX este răspunsul la această provocare.

Securitate nelimitată

EFA-SST® Secure este cea mai recentă inovație de la EFAFLEX, care combină viteza și securitatea într-o singură poartă. În timp ce oferă o protecție maximă, aceasta oferă și viteza unei porți rapide EFAFLEX. Încuietorile automate de pe cele două fețe incuie poarta în timpul fiecărei operațiuni de închidere și o transformă într-o barieră aproape impenetrabilă. Poarta se îmbină cu structura clădirii, iar vitezele sale remarcabile de deschidere și închidere asigură viteza proceselor și protecția valorilor.

Testare și certificare

Datorită testării efectuate de ift Rosenheim în conformitate cu DIN V ENV 1627-1630: 1999-04, ușii i s-a atribuit o clasă de rezistență WK 4, care asigură o securitate maximă împotriva efracției, jafurilor și daunelor.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Modulul EFA-SmartConnect® poate fi comandat pentru această poartă industrială EFAFLEX, astfel încât poarta dvs. industrială,conectată la rețea, va fi pregătită pentru Industrializarea 4.0!