Poartă Rapidă Industrială Tip Spirală Izolată Termic EFA-SST® PS

Poarta rapidă tip spirală EFAFLEX pentru garaje subterane

EFA-SST® PS – ușa rapidă pentru parcări și garaje

  • Instalare economicoasă din punctul de vedere al spațiului ocupat
  • Viteză de deschidere de până la 1,8 m / sec
  • Viteză de închidere de până la 1,0 m / sec
  • Cea mai mare rezistență la vânt
  • Rapid, sigur, de încredere
  • Proiectat pentru 200.000 de cicluri de deschidere
  • Dimensiuni standard max. L = 6.100mm x Î = 4.000mm

Porți rapide și sigure concepute pentru garaje și parcări

Rapid, sigur, fiabil - încă o caracteristică poate fi adăugată acum la caracteristicile deja bine cunoscute ale ușilor de mare viteză EFAFLEX. Cu poarta EFA-SST® PS, inginerii noștri au dezvoltat o poartă specială, care economisește spațiu, potrivită pentru sistemele de parcare și garaj. Noua poartă tip spirală, dezvoltată pentru parcări, poate fi instalată chiar și în locuri unde spatiile mici de instalare reprezintă o adevărată problemă.

Construcție care economisește spațiu

În cazul ușii tip spirală EFA-SST® PS, spre deosebire de ușile spiralate convenționale, necesarul de spațiu a fost redus semnificativ printr-o construcție compactă al spiralei. În plus, utilizarea lamelelor mai înguste (înălțimea 105 mm) ajută la asigurarea faptului că poarta poate fi utilizată în ciuda spațiului restrâns din apropierea tavanului. Această poartă industrială dezvoltată pentru parcări este ușa subterană și ușa de garaj optimă. Poate fi folosită pentru clădiri de birouri, clădiri comerciale, instituții și condominii pentru a închide zona de parcare.

Poarta sigură, izolată termic și fonic pentru parcări și garaje subterane

O nouă perspectivă asupra protecției clădirilor

Ușa tip spirală EFA-SST® PS împiedică intrarea persoanelor și vehiculelor nedorite cu viteza sa rapidă de deschidere și închidere. Poarta sigură pentru hoteluri, bănci, guvern și alte instituții publice. Aceste porți de mare viteză închid în siguranță zonele de intrare și ieșire ale parcărilor și garajelor subterane. EFAFLEX a creat ușa de garaj subterană perfectă.

Fiabilitate și durabilitate

La ușile de garaj tradiționale, putem estima o medie de 5 deschideri pe zi. EFA-SST® PS este proiectat pentru 200.000 de cicluri de deschidere și închidere pe an. Durata sa de viață și durabilitatea sunt remarcabile. Cu lamelele sale înguste, această poartă concepută pentru parcări și garaje este stabilă și are o capacitate excepțională de rezistență la vânt.

Echipamente de siguranță

Protecție împotriva coliziunilor în lumea porților industriale?

Da! Cu inovația EFAFLEX!
90% din loviturile care apar au loc în partea inferioară a porților industriale. Pentru a evita coliziunile în prealabil, EFAFLEX a dezvoltat soluția grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG® testată TÜV. Sistemul se auto-monitorizează. Protecție încorporată direct în ghidajele laterale a porții. EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt grila de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic anti-efracție.

Tehnologie laser unică – siguranță mai mare

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10×10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață – siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0