Poartă Rapidă Industrială Tip Spirală Izolată Termic EFA-SST® TK-100

EFA-SST® TK-100 – ușă rapidă pentru camere de congelare 

  • Izolație termică unică
  • Picioarele și lamelele ușilor separate termic 
  • Viteză de deschidere de până la 2,0 m / sec 
  • Viteză de închidere de până la 0,5 m/sec 
  • Coeficient de transfer de căldură de până la 0,62 W / m²K 
  • Proiectat pentru 200.000 de cicluri de deschidere 
  • Dimensiuni standard max. L = 4.000mm x Î = 6.000mm, max. 18 m²

Dezvoltat pentru camere de congelare cu închidere printr-o singură ușă

Porți eficiente energetic EFAFLEX

Creșterea prețurilor la energie, creșterea concurenței pe piață, menținerea calității ridicate a produselor congelate, reducerea costurilor, sustenabilitate. Răspunsul inginerilor EFAFLEX este reproiectarea tehnică, cu un accent special pe îmbunătățirea proprietăților fizice ale panoului ușii, precum și pe optimizarea funcționalității. Această poartă industrială este special concepută pentru spații înghețate.

Sfidează înghețul

Firele de încălzire au fost instalate în profilele de etanșare și în profilul inferior al acestei uși industriale de mare viteză EFAFLEX. Acestea încălzesc suprafețele de contact ale foii porții și izolația de la sol. Utilizarea ușilor rapide industriale EFAFLEX concepute pentru spații înghețate poate economisi până la 50% energie comparativ cu alte uși. Rezultatul acestui concept unic este o valoare U de până la 0,62 W / m2K.

Soluție cu o singură ușă pentru spații înghețate

Izolație termică, eficiență energetică

Structura inovatoare a ușii EFA-SST® TK-100 este ingenioasă. Are profile de etanșare și ghidare dinamică a foii ușii pe întregul perimetru al porții. În acest sens, ghidajul funcționează cu rulmenți reglabili la picioarele ușii și spirală. Când panoul ușii se închide, un mecanism activ al șinei de ghidare (EFA-AFM®) îl ghidează către picioarele ușii și îl închide aproape ermetic cu ajutorul profilurilor de etanșare. În comparație cu alte uși, partea de instalare a ușilor din seria EFA-SST® TK-100 este întotdeauna la exterior, adică pe partea caldă, pentru a proteja ușa de uzura mai rapidă cauzată de frig. Lamelele EFA-SST® TK-100 EFA-THERM® cu grosimea de 100 mm izolate termic, fără punți termice au o proprietate de izolare termică mai bună decât oricând. Lamelele au o separare termică standard.

Echipamente de siguranță

Protecție împotriva coliziunilor în lumea porților industriale?

Da! Cu inovația EFAFLEX!
90% din loviturile care apar au loc în partea inferioară a porților industriale. Pentru a evita coliziunile în prealabil, EFAFLEX a dezvoltat soluția grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG® testată TÜV. Sistemul se auto-monitorizează. Protecție încorporată direct în ghidajele laterale a porții. EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt grila de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic anti-efracție.

Tehnologie laser unică – siguranță mai mare

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10×10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață – siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0