Poartă Rapidă Industrială Tip Spirală Pentru Protejarea Utilajelor EFA-SST® MS

EFA-SST® MS ușă rapidă tip spirală

  • Siguranță funcțională: clasificare »d«
  • Viteză de până la 2,7 m / s
  • Foaie de ușă metalică combinată cu lamele compacte din aluminiu extrudat
  • Proiectat pentru 250.000 de cicluri de operare
  • Maxim 7 cicluri pe minut
  • Durată de viață: 12 ani
  • Dimensiune standard max. L = 3.000 mm x Î = 3.000 mm

Siguranță maximă - Porți pentru protecția utilajelor

Soluție sigură - funcționare fără contact

Ușa rapidă tip spirală EFAFLEX este realizată dintr-o foaie de ușă metalică subțire, cu pereți dubli, combinată cu lamele din aluminiu extrudat, iar principiul său de proiectare ingenios permite un design compact. Designul armonios este combinat cu o operare silențioasă, sigură și rapidă. Foaia ușii poate fi acționată fără contact pentru a preveni zgârierea suprafețelor, datorită căreia lamelele transparente acrilice opționale nu se zgârie sau se estompează chiar și în cazul utilizării intensive.

Controlul porții

Unitatea de control funcționează conform clasificare PL »d« pentru circuite de control sigure și poate fi extinsă utilizând modulul de interfață.

Compensarea greutății

Ușa industrială EFA-SST® MS funcționează cu o structură cu arcuri de tensionare, întreținere redusă și cu monitorizarea funcționării electromecanice.

Alte beneficii speciale

Ușa tip spirală de mare viteză EFA-SST® MS, utilizată ca panou de protecție de sine stătător, îndeplinește toate cerințele ușilor de protecție moderne și sigure ale utilajelor. Instalarea autoportantă, independentă, este posibilă utilizând suporturile de podea opționale. Capacele suplimentare disponibile pentru unitatea spiralată oferă protecție chiar și la înălțimi mici. Bineînțeles, EFA-SST® MS are și un capac transparent, prin care este clar vizibil întrerupătorul de siguranță încorporat conform DIN EN ISO 13849-1 clasa Cat. 4 / Pl »e«.

Suport podea

Suporturi opționale pentru instalarea sistemului de poartă ca sistem autonom. Podeaua neuniformă este nivelată cu șuruburi.

Siguranță

Poate fi combinat cu muchie de siguranță și barieră luminoasă de siguranță.

Sisteme de siguranță

Protecție împotriva coliziunilor în lumea porților industriale?

Da! Cu inovația EFAFLEX! 90% din loviturile care apar au loc în partea inferioară a porților industriale. Pentru a evita coliziunile în prealabil, EFAFLEX a dezvoltat soluția grilajului de lumină cu infraroșu EFA-TLG® testată TÜV. Sistemul se auto-monitorizează. Protecție încorporată direct în ghidajele laterale a porții. EFA-TLG® monitorizează nivelul de închidere a porții până la o înălțime de 2,5 m. Razele infraroșii care se intersectează creează o rețea de lumină aproape plană care poate detecta chiar și cele mai mici obstacole fără contact. Dacă ceva este în cale, mișcarea de închidere a porții este imediat întreruptă sau nici nu începe. Accesoriile de bază ale ușii tip spirală PREMIUM EFA-SST® sunt grila de lumină cu infraroșu (EFA-TLG®) și zăvorul mecanic anti-efracție.

Tehnologie laser unică – siguranță mai mare

Un alt sistem, opțional, dezvoltat de EFAFLEX este scanerul laser EFA-SCAN®, care detectează o suprafață de 10×10 m2 în fața porții și este capabil să detecteze și direcția pe lângă scanarea zonei. EFA-SCAN® este atât un transmițător de impulsuri, cât și un sistem de siguranță, superior tuturor celorlaltor tehnologii laser de pe piață. Aplicarea algoritmilor complexi previne perturbarea cauzată de ploaie, zăpadă sau lumină străină. Prin urmare, EFA-SCAN® este unul dintre puținele scanere laser care pot fi utilizate în aer liber. Tehnologia laser inovatoare garantează o deschidere sigură și rapidă a porții. Cu poarta de mare viteză EFAFLEX, alegeți cel mai înalt standard de siguranță de pe piață – siguranță pentru oameni, vehicule, marfă și, desigur, poartă.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Cu modulul EFA-SmartConnect®, ușile industriale EFAFLEX sunt pregătite pentru Industrializarea 4.0