Poartă Tip Acordeon Izolată Termic EFA-SFT® THERM

EFA-SFT® THERM – poarta tip acordeon termoizolată

  • Rapid, robust, economicos
  • Cerințe minime de spațiu
  • Profile din oțel fără punți termice
  • Lamele EFA-THERM®
  • Opțional, geam PMMA cu trei straturi
  • Viteză de deschidere de până la 1 m/s
  • Viteză de închidere de până la 0,6 m/s
  • Proiectat pentru 150.000 de cicluri de operare
  • Dimensiuni standard max. L = 5 250 mm x Î = 7.000 mm

Izolație excelentă, poartă industrială sigură

Protecție și siguranță

Combinația dintre muchia de siguranță și bariera luminoasă monitorizează continuu funcționarea în siguranță a porții. Dacă muchia de siguranță se lovește de un obiect în timpul funcționării porții, foaia ușii se oprește și revine imediat în poziția deschisă, apoi funcționarea se reia automat cu o închidere temporizată. Pentru a optimiza siguranța, barierele luminoase sunt încorporate în cadrul lateral, decalate față de linia de închidere a ușii, cu o înălțime de montare variabilă pentru a se potrivi cu funcționarea porții. Ca accesoriu suplimentar de siguranță, pe cadrul vertical poate fi montat un grilaj luminos, care monitorizează zona din fața liniei de închidere la o înălțime de max. 1 755 mm. Grilajul luminos împiedică funcționarea sistemului de poartă dacă este detectat un obstacol.

Acum și mai bun!

O nouă dezvoltare semnificativă este carcasa din oțel fără punte termică și lamelele EFA-THERM® de 40 mm grosime. Configurația materialelor folosite imbunătățește performanțele termice ale porților tip acordeon, asigurând astfel cea mai mare eficiență energetică. Dacă este nevoie de mai multă lumină naturală, panourile ușii pot fi comandate cu geam cu trei straturi. Datorită profilului unic al cadrului, componentele pot fi înlocuite rapid și ușor.

Control EFA-TRONIC®

Controlul EFA-TRONIC®, găzduit într-o carcasă din policarbonat negru, se caracterizează prin cel mai înalt grad de funcționalitate, formă compactă și design modern! Durabilitatea, compatibilitatea deplină și rezerva de putere suficientă sunt cele mai importante caracteristici. 20 de intrări sunt disponibile ca standard, precum și noi funcții de siguranță și trei sisteme BUS. Echipamentul standard include un comutator principal, un comutator cu folie și un afișaj fluorescent cu vid cu afișarea funcțiilor și indicarea defecțiunilor. Ghidajul cablului este situat în carcasa porții (partea motorului) într-o locație protejată. Cutia de comandă este conformă CE conform directivelor DIN / EN și VDE / EMV.

Contactați-ne!

Solicitare ofertă, trimitere e-mail:
Modulul EFA-SmartConnect® poate fi comandat pentru această poartă industrială EFAFLEX, astfel încât poarta dvs. industrială, conectată la rețea, va fi pregătită pentru Industrializarea 4.0!